Wendbaarheid

[vc_row equal_columns=”true” column_padding=”500″ css=”.vc_custom_1498038474385{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1485961142452{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][mk_fancy_title size=”20″ line_height=”95″ font_weight=”bold” font_style=”normal” txt_transform=”none” margin_top=”-20″ margin_bottom=”0″ font_family=”Ubuntu” font_type=”google” responsive_align=”left”]WENDBAARHEID IN VIJF STAPPEN[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Een moderne organisatie moet wendbaar en flexibel zijn. Daar vragen klanten om, dat willen leveranciers en dat wil de markt. Proversie is als trainingsbureau geworteld in de meest wendbare sector, die van geïmproviseerd theater. Onze eigen wendbaarheid trainen we dagelijks, net als die van onze klanten.

Improvisatie

Proversie werkt met vijf improvisatietechnieken, de vijf stappen naar wendbaarheid. Het zijn de technieken die improvisatie-acteurs gebruiken om de samenwerking soepel, flexibel en met resultaat te laten verlopen. In die technieken zit feitelijk het geheim van de improvisatie. Ze zijn er op gericht om de deelnemers aan het improvisatiespel voldoende veiligheid te bieden zodat ze hun creativiteit optimaal kunnen inzetten.

Wendbaarheid trainen

Heldere communicatie en een positieve samenwerking zijn in improvisatie van groot belang. In het begin staat er niets, maar improvisatie-acteurs beschouwen die onzekerheid niet als een beklemmende en angstige situatie. Ze genieten juist van de ruimte die het biedt en zoeken naar mogelijkheden in alles wat zich aandient. Maar om dat te kunnen doen, moeten ze hun flexibiliteit en wendbaarheid goed ontwikkeld hebben. En daarop trainen.

Zakelijke improvisatie

In de trainingen van Proversie laten we teams kennismaken met die improvsiatietechnieken en leren we ze die technieken effectief te combineren met hun dagelijkse bezigheden. Hun wendbaarheid trainen ze daarbij vanzelf. De teams gaan daardoor flexibeler werken en kunnen effectiever omgaan met veranderende omstandigheden.

Positieve samenwerking

Door de wendbaarheid te trainen ontstaat een positieve samenwerking en effectieve communicatie in de teams. Daarnaast geven we bij Proversie de deelnemers aan onze trainingen en workshops ook altijd een leuke tijd. Want wie het goed heeft, is makkelijker in de omgang. Wendbaarheid trainen wordt daarmee alleen maar makkelijker. Na de training staan er teams die niet bang zijn voor veranderingen die van buiten komen en die veranderingen niet langer zien als een bedreiging, maar als een kans om samen verder te komen.[/vc_column_text][vc_column_text]< vorige            volgende > [/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1485961149749{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][mk_fancy_title tag_name=”h3″ size=”20″ line_height=”95″ font_weight=”bold” font_style=”normal” txt_transform=”none” margin_top=”-20″ font_family=”Ubuntu” font_type=”google” responsive_align=”left”]PROVERSIE[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen en workshops gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen waar je met veel plezier iets van leert.

 

[maxbutton id=”2″][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]