WENDBAARHEID IN VIJF STAPPEN

Proversie werkt met vijf improvisatietechnieken. Het zijn de technieken die improvisatie-acteurs gebruiken om de samenwerking soepel en met resultaat te laten verlopen. In die technieken zit feitelijk het geheim van de improvisatie. Ze zijn er op gericht om de deelnemers aan het improvisatiespel voldoende veiligheid te bieden zodat ze hun creativiteit optimaal kunnen inzetten. Heldere communicatie en een positieve samenwerking zijn in improvisatie van groot belang. In het begin staat er niets, maar improvisatie-acteurs beschouwen die onzekerheid niet als een beklemmende en angstige situatie. Ze genieten juist van de ruimte die het biedt en zoeken naar mogelijkheden in alles wat zich aandient.

Wanneer teams met improvisatietechnieken kennismaken en ze gaan combineren met hun eigen vakmanschap, ontstaat diezelfde positieve sfeer en worden veranderingen die van buiten komen niet als bedreiging gezien, maar als kansen om samen verder te komen.

< vorige            volgende > 

PROVERSIE

Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen en workshops gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen waar je met veel plezier iets van leert.

 

Mail voor info