De Wakkerschudders

Wakkerschudworkshop

De Wakkerschudders van Proversie zijn samen goed voor zo’n 100 jaar improvisatie-ervaring. Stuk voor stuk genieten we enorm van het werken met zakelijke teams en in de jaren dat we dit werk mogen doen, hebben we een grote hoeveelheid energieke en vooral effectieve werkvormen leren kennen en leren inzetten.

 

Onze werkwijze is altijd gebaseerd op inhoudelijke voorbereiding die we combineren met wat we in de workshop zien gebeuren. En omdat de dynamiek in elke groep anders is, is de Wakkerschudworkshop ook nooit hetzelfde. Dat noemen we gaan maatwerk, dat noemen we momentwerk.

 

Afhankelijk van de groepsgrootte komen we met één of twee Wakkerschudders.

De wakkerschudders

Laat je verrassen

De Wakkerschudworkshop is ook beschikbaar in het Engels.

Marcoen Hopstaken

Teamcoach Marcoen Hopstaken is oprichter van Proversie en bedenker van de Wakkerschudworkshop. Begonnen als journalist en sinds 2004 improvisatieprofessional. Marcoen trainde de Lama’s, werkte in de afgelopen jaren met honderden teams en ontwikkelde naast de Wakkerschudworkshop ook de WakkerschudworkshopXL voor zalen tot 300 personen.

Marcoen is als erkend teamcoach opgenomen in het  StiR-register van professioneel begeleiders
Berry van den Bos

Berry van den Bos werkte als ICT-specialist in veel verschillende teams en organisaties. Sinds 2010 coacht en traint hij teams waarbij improvisatie een belangrijk ingrediënt is. In de afgelopen jaren werkte Berry onder andere met sociale wijkteams, ICT-ers en ambtenaren. Berry traint veel theatersportgroepen en acteert regelmatig in het theater, reclames en tv-series.

André Besseling

Andre Besseling is een van de meest ervaren improvisatiespelers van Nederland. Hij begon met improvisatie in 1987 en ontwikkelde concepten voor zakelijke toepassingen van geïmproviseerd theater. Als mede-oprichter van IMPRO-amsterdam, het grootste improvisatiefestival van Europa en schrijver van het boek ‘Theater vanuit het niets’ is hij van grote invloed geweest voor de ontwikkeling van theaterimprovisatie in Nederland.

Richard Roling

Richard Roling begon als grafisch vormgever en improviseert sinds 1993. Hij speelde bij theatergroep De Arrogantjes in theaters en ontwikkelde geïmproviseerde voorstellingen voor het bedrijfsleven en op scholen rondom maatschappelijke en zakelijke thema’s. Als creatieve uitlaatklep speelt hij solo-improvisatie en impro-comedy met de Comedy Cowboys.

Ben je op zoek naar een spreker?

Bel met 06-53370909 of stuur een e-mail naar actie@proversie.nl