WORKSHOPS VOOR GROTE GROEPEN

Voor grotere groepen presenteert Proversie zich graag met een opening of intermezzo waarin de zaal op een positieve manier verrast wordt. We spraken al eens voor zestig rechters, voor 300 crisishulpverleners en voor 100 vakbondsleden. En iedere keer kregen we de zaal in beweging. In korte oefeningen met je buurman of een klein gedachtenexperimentje. De boodschap: Kijk een anders naar de zaak, draai de logica eens om en probeer eens een andere visie te omarmen. Zo’n intermezzo is een welkome afwisseling van de sprekers die zwaar op de inhoud zitten. En niet zelden konden sprekers die na Proversie de zaal toespraken teruggrijpen op het door Proversie gepresenteerde gedachtegoed. Want waar mensen nadenken over de toekomst, komt een andere manier van samenwerken al snel om de hoek kijken.

  • Een passie voor schoenen en de lievelingskleur van zijn vrouw. Wat heeft dit met het Improvisatie in onze organisatie te maken? Dat leerde Marcoen ons aan de hand van een aantal oefeningen. Leuk en leerzaam."

    Anneke Oosterhuis projectadviseur voor het gerechtsbestuur

PROVERSIE

Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen en workshops gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen waar je met veel plezier ook nog iets van leert.