Wakkerschud-workshop XL (vanaf 40 personen)

Wil je:

  • Je bijeenkomst op een energieke manier openen of afsluiten.
  • De lunchdip op je conferentie voorkomen met een inhoudelijk congres intermezzo
  • Je personeelsbijeenkomst op een verrassende manier beginnen.

Boek dan de Wakkerschudworkshop XL, een energieke verrassende workshop voor groepen vanaf 40 personen.

Voor grotere groepen helpt Proversie graag met een congresintermezzo of opening waarin we de zaal op een positieve manier verrassen! In een korte lezing (20-60 minuten) maken de deelnemers kennis met het gedachtegoed van Proversie. En daarbij ervaren ze in korte oefeningen communicatie- en samenwerkingsmechanismen. Tijdens de oefeningen blijven de deelnemers weliswaar gewoon op hun stoel zitten, maar hun geest wordt volop geprikkeld en in beweging gezet.

Vul hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op. Of bel zelf met 06-53370909.

Congres intermezzo op maat

De workshop XL gaat over het effectief improviseren in een zakelijke context. Voor iedere beroepsgroep is die vertaling anders en is ook de lezing anders. Vooraf onderzoeken we de specifieke kenmerken van jouw bedrijfstak of bedrijf en laten we onze eigen logica erop los. En dat kan leiden tot verrassende inzichten over ‘hoe dingen gaan’. In combinatie met de improvisatietechnieken leidt dat bij de aanwezigen tot inzichten en openingen voor nieuw gedrag.

Tegen de afterlunchdip

De afterlunchdip op een congres is legendarisch. De zaal zit al de hele ochtend, heeft net lekker gegeten en het middagprogramma gaat van start. En dan gaan de kopjes hangen en zie je de lunchdip in al zijn glorie verschijnen. Op dat moment heb je een congres intermezzo nodig dat de boel wakker schudt en in beweging zet. De workshopXL combineert goed doordachte korte oefeningen en gedachtenexperimenten met inhoudelijke verrassingen. Kijk dan energieke werkvormen met een inhoudelijke visie. Kijk bijvoorbeeld eens anders naar de zaak, draai de logica eens om of probeer eens een andere visie echt te omarmen. De positieve nawerking van zo’n interventie klinkt nog lang na en zet het middagprogramma in een verrassend daglicht.

Ervaringen

Proversie gaf de workshop XL al veel beroepsgroepen. Rechters, crisishulpverleners, vakbondsleden, IT-ers, allemaal kwamen ze in beweging. De reacties waren zonder uitzondering positief. “…een enthousiaste sfeer waardoor de boodschap goed overkomt…” “…samen met je collega’s eyeopeners krijgen…” “…Marcoen kan de sfeer maken tijdens een event…”

Theatermaker

Marcoen is theatermaker en staat regelmatig op een podium. Als improvisatie-acteur, als presentator/dagvoorzitter of in een rol in een theatervoorstelling. Als performer staat hij zijn mannetje en weet hij een zaal te bespelen. Als zeer ervaren improvisator speelt hij met de zaal en weet hij wanneer er gas gegeven moet worden en wanneer er meer rust wordt verwacht. De workshop XL is daardoor evenwichtig en relevant en krijgt iedere deelnemer in beweging.

workshopXL Marcoen Hopstaken

Interesse in de workshop XL als congres intermezzo of op je personeelbijeenkomst? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

De spreker

effectief communicerenMarcoen Hopstaken (1964) trainde de eerste generatie televisielama’s en werkt sinds 2004 als professioneel teamtrainer en presentatiecoach.

Download hier het factsheet (printvriendelijke versie hier)

Groepsgrootte:
Vanaf 40 personen

Prijs:
All-in prijs €1000,= (excl BTW)
Reiskosten en reistijd binnen 100 km van Amersfoort inbegrepen.

  • Een passie voor schoenen en de lievelingskleur van zijn vrouw. Wat heeft dit met het Improvisatie in onze organisatie te maken? Dat leerde Marcoen ons aan de hand van een aantal oefeningen. Leuk en leerzaam."

    Anneke Oosterhuis projectadviseur voor het gerechtsbestuur
Call Now Button