Wakkerschudworkshop intensief

Eigenzinnige teamcoaching

Wakkerschudworkshop
intensief

De Wakkerschudworkshop Intensief is verrassende teamcoaching. We combineren alle elementen uit de Wakkerschudworkshop met onze inzichten uit teamcoaching. Hierdoor ontstaat een krachtige methode die teams echt verder helpt. 

De Wakkerschudworkshop intensief is een open en eerlijke methode. Soms confronterend, soms relativerend, maar altijd positief en opbouwend.

Teamcoaching

De eerste ‘gewone’ Wakkerschudworkshop is voor de teamcoaches van Proversie ook een diagnosemoment. Wat zien we gebeuren? Welke valkuilen zien we ontstaan en ‘hoe lopen de hazen’ in het team. Op basis van deze inzichten kunnen we het team altijd helpen met een eventuele vervolgvraag. We adviseren het team (niet alleen de leidinggevende!) hoe ze hun samenwerking en communicatie nog kunnen verbeteren. Die diagnose is een mogelijk startmoment voor twee of drie sessies daarna.

 

Onze jarenlange ervaring in het werken met groepen en onze kennis van modellen en werkvormen zetten we in het proces in. En ook hier is ‘Momentwerk’ belangrijk. Want wat we vooraf ook bedacht hebben, op het moment zelf kiezen we pas écht wat het meest geschikt is voor de situatie.  We maken maatwerk, we leveren momentwerk.

Team APK

Is teamcoaching alleen nodig als er problemen zijn? Zeker niet. Ook een team dat lekker loopt heeft onderhoud nodig. Zodat de kleine dingen niet groot worden en de grote dingen klein kunnen blijven.

Ieder team heeft het van tijd tot tijd nodig om met elkaar te kijken naar het functioneren. En soms zijn de ogen van de ervaren teamcoaches van Proversie nou net dát wat je als team inzichten geeft die je zelf niet kunt ontwikkelen. Zie het maar als een regelmatige APK voor je team. En daar kan je als team alleen maar van groeien.


Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden.


Inzetbaarheid

Deze Wakkerschudworkshop intensief is perfect geschikt:

De Wakkerschudworkshop is ook beschikbaar in het Engels.

Herken je dit?

Informatie over de workshop

Soms hebben teams extra aandacht nodig. Omdat er veel veranderd is, de samenstelling van het team is gewijzigd, veel onuitgesproken zaken zijn blijven sluimeren of gewoon omdat het goed is even uit de drukte te reflecteren op het teamgevoel.

De Wakkerschudworkshop intensief is dé manier om je team weer op één lijn te krijgen. Niet met alle neuzen dezelfde kant op (want dan wordt het saai en voorspelbaar), maar met waardering voor elkaars overeenkomsten én verschillen.

Ben je op zoek naar een spreker?

Bel met 06-53370909 of stuur een e-mail naar actie@proversie.nl