Dagvoorzitter en facilitator. Creatieve en degelijke begeleiding.

Dagvoorzitter Marcoen Hopstaken

Tot 2004 was Marcoen radiojournalist en het roer moest om. Hij koos voor een carrière in geïmproviseerd theater en in de afgelopen 20 jaar ontwikkelde hij zich op het gebied van teamtrainingen en presentatietrainingen. Als dagvoorzitter combineert hij journalistieke interviewvaardigheden met de praktische ervaring van het omgaan met een groep.

Facilitator

Als facilitator komt alles samen. Het begeleiden van groepen, scherp vragen stellen, goed luisteren, creatief denken, verhalen maken etc. En of het gaat over missie en visie of over klantverhalen, Marcoen zoekt altijd naar een creatieve en werkbare oplossing. Een oplossing waar je als team de volgende dag mee aan de slag kan.

Inzetbaarheid

Als dagvoorzitter is Marcoen inzetbaar:

Marcoen is ook beschikbaar voor engelstalige bijeenkomsten.

MARCOEN HOPSTAKEN IS DAGVOORZITTER MET INHOUD EN INTERACTIE

Informeer dan nu naar de mogelijkheden om mij als dagvoorzitter in te zetten.

Video van deze workshop

Bekijk deze inspirerende video’s van Marcoen Hopstaken in de wakkerschud workshop.
Wilt u een impressie krijgen van de lezingen van spreker Marcoen Hopstaken bekijk dan hiernaast de video.

Marcoen als dagvoorzitter

Van een dagvoorzitter verwacht je een aantal dingen. Strakke tijdsplanning waar nodig, maar ook omgaan met veranderingen als de situatie daarom vraagt. Je wilt dat je deelnemers op een ontspannen manier worden benaderd en bij interviews of discussies wil je een scherpe interviewstijl. Je wil ook dat een dagvoorzitter weet waar het over gaat, snel ingevoerd is en vooraf meedenkt over de bijeenkomst. En je wil een dagvoorzitter die ook achteraf meedenkt over hoe het de volgende keer nog beter kan. En, heel belangrijk, je wil ook gewoon lekker met iemand kunnen werken.

Ben je op zoek naar een spreker?

Bel met 06-53370909 of stuur een e-mail naar actie@proversie.nl