Lamaworkshop

[vc_row equal_columns=”true” column_padding=”500″ css=”.vc_custom_1498038078555{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1485961142452{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column_text disable_pattern=”false”]

Lamaworkshop

Improviseren als de Lama’s leer je in een lamaworkshop van de voormalig trainer van de televisielama’s. Samen lol maken met spellen als de Datingshow, Alleen vragen, het Moordspel of Eerste zin/laatste zin. En een lamaworkshop is niet alleen maar lol trappen en keten. Tijdens de workshop leer je collega’s anders kennen, komen onverwachte talenten naar boven en ervaar je de kracht van positieve communicatie en samenwerking.

lamaworkshop
Lama’s in actie

De Lama’s

Het BNN televisieprogramma De Lama’s werd vanaf 2004 uitgezonden. Het was het eerste succesvolle improvisatieprogramma op de Nederlandse televisie. In het eerste jaar van uitzending werd het programma genomineerd voor een Gouden Televizierring voor het beste televisieprogramma, een prijs die een jaar later in 2006 ook gewonnen werd. De eerste groep Lama’s bestond uit Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Martijn Oosterhuis, Kristel Zweers en Arie Koomen. Na het eerste seizoen werden Oosterhuis en Zweers vervangen door Sara Kroos en Ruben van der Meer. Weer later trad Jeroen van Koningsbrugge toe tot de Lama’s. Naast het televisieprogramma trokken de Lama’s ook volle zalen met hun theatershows. Ze speelden in alle grote schouwburgen van Nederland.
Eind 2017 laten de Lama’s opnieuw van zich horen met een show in ZiggoDome.

Trainer

Marcoen Hopstaken werkte een jaar met de comedians van het eerste uur. Hij hielp ze bij het combineren van hun komische talenten met een improvisatiehouding zodat ze samen de improvisatiespellen konden spelen. Na het eerste jaar gingen Marcoen en de Lama’s uit elkaar. De Lama’s waren vooral een comedygroep, Marcoen koos voor toegepaste improvisatie.

Lamaworkshop in bedrijf

Een lamaworkshop kan op veel plaatsen en bij veel gelegenheden. Als afsluiter van een teamdag, als energizer tijdens een heidag, als teamuitje, als workshop bij de start van iets nieuws en zelfs als onderdeel van een groter congres. Er zijn veel mogelijkheden om de lamaworkshop in te zetten.
Is zo’n workshop dan alleen maar lollig? Zeker niet. We maken plezier, dat is zeker. Maar een lamaworkshop biedt nog veel meer mogelijkheden. Je leert je collega’s op een andere manier kennen, onverwachte talenten komen naar boven en gaandeweg ervaar je de werking van positief samenwerken en effectief communiceren.

Lamaworkshop boeken

Met een lamaworkshop van Proversie ben je verzekerd van een deskundig improvisatietrainer met ruim tien jaar ervaring en bovendien een trainer die als dat nodig is de stap kan zetten van improvisatie voor de lol naar improvisatie in bedrijf.
Wie echt eens iets anders wil doen met zijn team boekt nu een lamaworkshop.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1485961149749{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column_text]

[/vc_column_text][mk_fancy_title size=”20″ line_height=”95″ font_weight=”bold” font_style=”normal” txt_transform=”none” margin_top=”-20″ margin_bottom=”0″ font_family=”Ubuntu” font_type=”google” responsive_align=”left”]IN-COMPANY[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Groepsgrootte:
in overleg

Duur:
in overleg

Prijs:
€ 600,- per workshops (maximaal een dagdeel)
(excl. BTW, excl. reiskosten)[/vc_column_text][mk_button dimension=”two” size=”medium” url=”https://www.proversie.nl/trainingen-overzicht/lamaworkshop/informatie-aanvraag-lamaworkshop/”]IK WIL MEER INFORMATIE[/mk_button][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]