Individuele presentatiecoaching op maat

Soms is individuele coaching een betere optie. Omdat je minder tijd beschikbaar hebt bijvoorbeeld of omdat je het werken in een groep minder plezierig vindt. Veel mensen zien op tegen een presentatie houden, terwijl ze met een paar concrete presenatietips een grote stap kunnen zetten. Leraren en leraressen, bestuurders, startende ondernemers, vakbond leiders, wetenschappers: wij helpen iedereen op maat goed presenteren.

Leervraag

Bij individuele presentatiecoaching ligt de focus op je eigen leervraag. De eerste vraag bij de intake is dan ook wat je graag zou willen verbeteren in jouw eigen presentatietechniek. Bij dit soort coachingstrajecten ligt de nadruk meer op wat er al is dan op wat er zou moeten. Je leert vanuit je eigen basis.

Presentatie tips

In een aantal sessies gaan we aan de slag met je specifieke leervraag en met alle andere dingen die er wat presenteren betreft nog langskomen. Positief, praktisch, ontspannen en wendbaar trainen we stap voor stap aan de verbetering van je presentaties. Met concrete en direct uitvoerbare presentatie tips.

presentatie tips voor je kersttoespraakAls het er echt toe doet

Toewerken naar een eenmalige presentatie zoals bijvoorbeeld een nieuwjaars- of kersttoespraak kan ook. Samen ontwerpen we jouw wereldpresentatie, bedenken we eventueel relevant beeldmateriaal, bereiden we je voor op vragen uit het publiek en zetten we het verhaal met goede presentatie tips stevig in de steigers. Vol vertrouwen houd jij vanuit jezelf de presentatie van je leven! Zo leer je mensen boeien.
Onze coaching houdt niet op bij het behalen van dat ene succes. Ook bij toekomstige presentaties blijven wij op de achtergrond ter beschikking voor je. Jouw succes is ons succes.

 

INFORMATIE

Prijs:
Sessie van 3 uur: € 400,=
Twee sessies van 2 uur: € 500,=