Proversie als activator bij workshops en congressen

Voor grotere groepen helpt Proversie graag met een congres intermezzo of opening waarin de zaal op een positieve manier verrast wordt! Onze activatie boeit. Onze groepsactivators worden ingezet bij de wat grotere bijeenkomsten. Zo spraken we laatst voor 60 rechters, voor 300 crisishulpverleners en voor 100 vakbondsleden. Iedere keer krijgen we de zaal op ongedwongen wijze in beweging. Zo’n start of congres intermezzo is een welkom begin of afwisseling bij inhoudelijke spreker. De sprekers die na Proversie presenteren profiteren van de door Proversie geactiveerde, ontspannen groepsfeer.

Bewegen met een boodschap

Ons lichaam gaat na een tijdje stilzitten slaaphormonen aanmaken. Als wakkere organisator wilt u achteroverleunend publiek voorkomen. U wilt de groepsaandacht stimuleren en daarvoor heeft u een plan: u laat de zaal op tijd even in beweging brengen! Niet door zomaar wat lachwekkende gymoefeningen te doen. U kiest voor de mensen van Proversie, die ook de inhoud van de bijeenkomst begrijpen. Goed doordachte korte oefeningen en kleine gedachtenexperimentjes zetten het publiek op scherp. Kijk bijvoorbeeld eens anders naar de zaak, draai de logica eens om of probeer eens een andere visie echt te omarmen. De positieve nawerking van onze activatie klonk bij de bovenstaande bijeenkomsten nog dagen lang door!

Congres intermezzo

Onze intermezzos stimuleren het onthouden van een verhaal. Waar mensen met de juiste beweging nadenken over de toekomst, komt een nieuwe en actiever manier van samenwerken al snel om de hoek kijken. Zo simpel is het.

Goede groepsactivatie is een kunst, die we bij Proversie als geen ander beheersen.

  • Een passie voor schoenen en de lievelingskleur van zijn vrouw. Wat heeft dit met het Improvisatie in onze organisatie te maken? Dat leerde Marcoen ons aan de hand van een aantal oefeningen. Leuk en leerzaam."

    Anneke Oosterhuis projectadviseur voor het gerechtsbestuur

PROVERSIE

Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen en workshops gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen waar je met veel plezier ook nog iets van leert.