De perfecte pitch

[vc_row equal_columns=”true” column_padding=”500″ css=”.vc_custom_1498038165888{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1485961142452{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column_text disable_pattern=”false”]

De perfecte pitch

Er zijn momenten waar je behoefte hebt aan een krachtige presentatie of waarin je weinig tijd krijgt om een ander te overtuigen: als je solliciteert of bij een salesgesprek of een financieringsaanvraag voor een startend bedrijf, bij netwerkmomenten of als je een eerste date hebt. In dat soort gevallen brengt een goede pitch uitkomst en het contact op gang. Maar een elevator pitch maken en goed pitchen, valt niet altijd mee. In onze training “de Perfecte Pitch” gaan we uit van jouw specifieke situatie, zodat ook jij relaxed en toch overtuigend je punt kunt maken.

Een goede elevator pitch maken

In een goede pitch presenteer je op ontspannen wijze haarscherp jouw (zakelijke) propositie én jezelf. Er komen dan twee dingen samen. Enerzijds gaat het om een bondig verhaal waarin je in enkele zinnen tot de kern komt. Anderzijds gaat het bij de pitch om een strakke, gedegen presentatiestijl, waarbij tekstkeuze en lichaamstaal samen een geheel vormen.

We gaan met elkaar in op een aantal vragen. Wat ben jij eigenlijk? Wat is jouw unieke bijdrage? Hoe verbeeld je helder jouw ‘point of view’? Welke tekst overtuigt jouw luisteraar(s)? Dit alles kan een aardige worsteling zijn. We snappen heel goed dat onderwerpen best complex zijn om ‘eventjes’ krachtig samen te vatten. Toch gaat ons dat samen lukken!

Elevator Pitch maken

Het is goed om een gerichte elevator pitch voor te bereiden en klaar te hebben liggen. Je krijgt tegenwoordig steeds minder tijd om uitgebreid toe te lichten wat je wilt en bedoelt. Dus moet je verhaal ook in het kort keigoed zijn. Wij voorzien je van voldoende elevator pitch-tips op maat en helpen je bij een elevator pitch maken voor verschillende gelegenheden.

De kern bepalen

In de training bepalen we samen eerst de kern van je verhaal. Wij hebben onze wortels in de radiojournalistiek en we weten wat het is om zo effectief mogelijk een onderwerp samen te vatten. We beschikken over vele elevator pitch voorbeelden, ook hoe het echt niet moet. Rond de kern van wat je in je pitch vertelt, zoeken we naar meerdere verhalen die het kunnen kleuren zodat je meerdere pitches bij de hand hebt. Dat stelt gerust.

Vorm vinden

Uiteraard besteden we ruime aandacht aan de vorm. Stemgebruik, houding, de stand van je handen en de blik in je ogen: we gaan er allemaal kritisch en met oog voor detail langs. Met als doel: een ontspannen houding die overtuigt.

Resultaat

Na de training heb je een aantal pitches klaar en ben je vertrouwd geworden met het duidelijk vertellen en goed presenteren van een kort en afgerond verhaal.
Jij bent perfect voorbereid als die ene vraag komt: Even snel, wat wil jij ons vertellen?[/vc_column_text][mk_divider style=”padding_space” margin_top=”0″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1485961149749{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column_text]

[/vc_column_text][mk_fancy_title tag_name=”h3″ size=”20″ line_height=”95″ font_weight=”bold” font_style=”normal” txt_transform=”none” margin_top=”-20″ margin_bottom=”0″ font_family=”Ubuntu” font_type=”google” responsive_align=”left”]IN-COMPANY[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Groepsgrootte:
Maximaal 12 personen per trainer

Duur: Een halve dag

Prijs: € 750,-[/vc_column_text][mk_button dimension=”two” size=”medium” url=”https://www.proversie.nl/trainingen-overzicht/de-perfecte-pitch/informatie-aanvraag-perfect-pitch/”]IK WIL MEER INFORMATIE[/mk_button][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]