Agile state of mind

[vc_row equal_columns=”true” column_padding=”500″ css=”.vc_custom_1498037923051{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1485961142452{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column_text disable_pattern=”false”]

Agile state of mind

Agile werken is een populaire term bij veel managers. Wat is agile werken en hoe bereik je dat?
Markten als de IT- en Telecomsector veranderen snel. Tegenwoordig moeten teams zeer flexibel kunnen samenwerken. Onze training An Agile State of Mind is van toepassing voor managers en teams die Agile Werken tot een succes willen maken. In de training vinden we samen de juiste flexibele mindset die agile werken nodig heeft en we denken mee over concrete stappen om agile werken ook bij uw organisatie duurzaam van de grond te krijgen.

Wat is Agile werken

Op basis van van nieuwe inzichten en informatie moeten teams op soepele wijze hun planning en aanpak veranderen. Agile werken is een vorm van  ‘project-lenigheid’. Scrum-meetings zijn hiervoor een moderne vergaderstijl, maar een dagelijkse stand-up scrum-meeting inclusief gele memo’s plakken op een muur maakt een team nog niet agile. Agile werken is niet een kunstje van een andere overlegstijl, maar gaat veel verder dan dat. Mensen hebben vaak moeite met verandering en wie wendbare en mentaal lenige medewerkers wil, heeft training nodig om die eigenschappen te ontwikkelen.

Wie zich aanpast, overleeft

Wie vandaag doet wat hij gisteren deed, is morgen zonder business.
In deze tijd van veranderingen zijn bestaande organisatiemodellen vaak minder goed bruikbaar. Het klassieke top down harkmodel met de ‘command and control’ structuur heeft een vertragend effect op het aanpassingsvermogen. Veel organisaties zoeken een meer flexibele opzet van hun werkwijze en stellen zich soms de vraag ‘Wat is Agile werken’ en hoe kan het ons helpen? Wie vervolgens alleen de theorie bekijkt, komt vaak niet verder dan een andere organisatiestructuur en vergeet de mensen die in deze structuur moeten werken.

Training Wat is agile werken nou echt?

Proversie traint teams om soepel en verantwoordelijk met veranderingen om te gaan. We leren teams vernieuwing te accepteren door met hun een positieve samenwerking en heldere communicatiewijze te ontwikkelen. Het resultaat van onze training zijn wendbare teams die niet schrikken van vernieuwing en die verandering willen inzetten tot verbetering.

Agile training door improvisatie

Proversie brengt met behulp van improvisatie beweging in mensen. We werken toe naar teams met medewerkers die niet bang zijn om nieuwe stappen te zette en we laten teams op soepele wijze vertaalslagen maken aan de hand van nieuwe informatie. Door diverse improvisatie-technieken op juiste wijze toe te passen borgen we een ‘agile mindset’ zodanig, dat het doordringt in alle haarvaten van de organisatie, team voor team, medewerker voor medewerker.[/vc_column_text][mk_divider style=”padding_space” margin_top=”0″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1485961149749{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column_text]

[/vc_column_text][mk_fancy_title size=”24″ line_height=”95″ font_weight=”bold” font_style=”normal” txt_transform=”none” margin_top=”-20″ margin_bottom=”0″ font_family=”Ubuntu” font_type=”google” responsive_align=”left”]IN-COMPANY[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Groepsgrootte:
Maximaal 10 personen per trainer

Duur:
Een dag

Prijs:
€ 1.250,-
(excl. BTW, excl. reiskosten)
Voorbereidingskosten in overleg.[/vc_column_text][mk_button dimension=”two” size=”medium” url=”https://www.proversie.nl/trainingen-overzicht/agile-state-of-mind/informatie-aanvraag-agile-state-mind/”]IK WIL MEER INFORMATIE[/mk_button][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]