Theatervoorstelling als dynamisch bedrijfsuitje

Een Wakkerschudworkshop als bedrijfsuitje biedt een unieke en dynamische ervaring die niet alleen vermakelijk is, maar ook bijdraagt aan teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Door deelnemers kennis te laten maken met theaterimprovisatie wordt de creativiteit gestimuleerd en de onderlinge samenwerking versterkt.

 

Theater als bedrijfsuitje is interactief. Deelnemers worden in de Wakkerschudworkshop actief betrokken bij het creatieve proces, waarbij ze vaardigheden ontwikkelen zoals spontaniteit, samenwerking en presentatie. Improvisatieoefeningen, waarbij deelnemers zonder vooraf vastgestelde scripten verhalen maken, bevorderen niet alleen de flexibiliteit van het denken, maar versterken ook het vermogen om in teamverband te opereren.

Inzetbaarheid

Deze workshop is perfect geschikt als:

De Wakkerschudworkshop is ook beschikbaar in het Engels.

Beter presenteren voor professionals

Een presentatietraining, maar dan anders. Een training over de kracht van de presentator zelf. Voor on- en offline presentaties.

Storytelling. werken met de storyspine

In de online workshop Werken met de StorySpine leer je hoe je verhaalstructuren effectief kan toepassen in je on- en offline presentaties.

Individuele coaching

Bij individuele coaching ligt de focus op je eigen leervraag. De eerste vraag is dan ook wat je graag zou willen verbeteren. Online of (coronaproof) offline.

Theaterworkshop

Het ‘Ja, en…’ principe, vaak toegepast in improvisatie en staat in de Wakkerschudworkshop centraal in het bevorderen van een positieve en collaboratieve sfeer. Deelnemers leren elkaars ideeën te accepteren en daarop voort te bouwen, wat niet alleen de communicatie verbetert, maar ook een atmosfeer van openheid en acceptatie creëert. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen en het doorbreken van eventuele barrières binnen het team.

Een theaterworkshop als bedrijfsuitje biedt ook een platform om non-verbale communicatie te verkennen. Theatrale expressie en lichaamstaal spelen een cruciale rol in het overbrengen van emoties en boodschappen. Door bewustzijn te creëren rond non-verbale signalen, leren teamleden effectiever te communiceren, zelfs zonder woorden.

De wakkerschudworkshop

Daarnaast zorgt de speelse en ontspannen sfeer van de Wakkerschudworkshop ervoor dat teamleden zich vrij voelen om hun creativiteit te uiten. In korte mini-scènes stretchen ze hun comfortzone en ontdekken ze dat verhalen maken beter gaat als je samenwerkt. Dit draagt bij aan een positieve groepsdynamiek en stimuleert ook persoonlijke groei.

De Wakkerschudworkshop zit boordevol actieve en vrolijke oefeningen waar de deelnemers vol enthousiasme aan meedoen. Maar die oefeningen bieden ook allemaal de mogelijkheid om iets te leren over samenwerken en communicatie. De wakkerschudders van Proversie kennen het oefenmateriaal door en door en zien precies wat er in de teamdynamiek gebeurt. Het bedrijfsuitje wordt daarmee niet alleen leuk, maar zeker ook zinvol en leerzaam.

Een hecht team en fijne
bedrijfscultuur

Een theaterworkshop als bedrijfsuitje is ook geschikt voor het stimuleren van een positieve bedrijfscultuur. In de Wakkerschudworkshop verbreken we voor even de formele hiërarchie en in die gelijkwaardige omgeving draagt iedereen evenveel bij. Dit kan een blijvend effect hebben op de dagelijkse werkinteracties binnen het bedrijf.

Teambuilding, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling

In conclusie biedt een theaterworkshop als bedrijfsuitje waardevolle voordelen op voor teambuilding, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Door actieve participatie, samenwerking en creativiteit te stimuleren, creëert deze ervaring niet alleen onvergetelijke herinneringen, maar versterkt het ook de cohesie en effectiviteit van het team. De Wakkerschudworkshop biedt een sprankelend element toe aan je bedrijfs- of teamuitje met blijvende voordelen voor de samenwerking binnen het team.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie over wat wij kunnen betekenen? Neem dat gerust hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ben je op zoek naar een spreker?

Bel met 06-53370909 of stuur een e-mail naar actie@proversie.nl