Teamtraining – Het Nederlands elftal eens lekker wakker schudden!

Het Nederlands voetbalelftal krijgt vaak te horen dat “er veel talent op het veld staat, maar dat het geen team is”. Om te winnen en om er plezier in te hebben is het van essentieel belang dat er sprake is van teamwork, van samen activiteiten ondernemen. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het Nederlands elftal, maar voor elk team. Door samen activiteiten te ondernemen en synergie te creëren in een team ontstaat positieve energie en hechtheid. Hierdoor presteert het team beter. Bovendien zorgt die positieve vibe ook voor meer plezier en enthousiasme op de werkvloer. Heeft uw team zo’n energyboost nodig? Dan is een goed georganiseerd teamuitje, teamtraining of workshop een mooie manier om die positieve energie terug in uw team, afdeling of organisatie te krijgen. 

Wakkerschudworkshop

Wel eens van een wakkerschudworkshop gehoord? Dit is een unieke workshop waarbij uw team of organisatie actief wordt getraind om de samenwerking en communicatie te verbeteren. Teams hebben vaak verborgen talenten die na deze workshop zichtbaar worden. Een wakkerschudworkshop kan toegevoegd worden aan een personeelsbijeenkomst of congres. Deze werkbijeenkomst kan ook ingezet worden om een heidag verrassend af te sluiten. Teamleden worden op een inspirerende en actieve manier getriggerd. 

De workshops voor grote groepen zijn vaak hilarisch, energiek en hebben inhoud. Er worden eveneens online wakkerschudworkshops georganiseerd. Deze kunnen een vergadering voorzien van extra creativiteit en energie. De workshops zijn net even anders dan andere trainingen. Het is belangrijk dat een teamdag als onvergetelijk wordt ervaren. Tijdens energieke oefensessies ervaart u plezier, terwijl u ondertussen nuttige tips over teamsamenwerking krijgt. Uiteindelijk is iedereen actief en met frisse zin bezig. 

Aarzel niet en neem contact op

Wilt u een verrassende wakkerschudworkshop of andere training ervaren? Proversie komt graag voor u in actie. Wij organiseren diverse wakkerschudworkshops en trainingen. Wilt u informatie aanvragen over een workshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het webformulier in. Tijdens het daaropvolgende gesprek onderzoeken we de specifieke kenmerken van uw bedrijf. In overleg bekijken we wat voor uw doel belangrijk is. Schud uw team eens lekker wakker!