[vc_row equal_columns=”true” column_padding=”500″ css=”.vc_custom_1498038499052{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1485961142452{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][mk_fancy_title size=”20″ line_height=”95″ font_weight=”bold” font_style=”normal” txt_transform=”none” margin_top=”-20″ margin_bottom=”0″ font_family=”Ubuntu” font_type=”google” responsive_align=”left”]IMPROVISATIE ZET MENSEN IN BEWEGING[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]

Improvisatie begint met een leeg toneel en zonder afspraken over rolverdeling, mis-en-scène of regie. Als de acteurs iets willen creëren, zullen ze zelf in actie moeten komen. Want als je niks doet, gebeurt er ook niks. Improvisatie kan daarom alleen slagen als de deelnemers zich veilig genoeg voelen om hun nek uit te steken.

Proversie brengt beweging in teams. We zijn ervan overtuigd dat beweging goed is en altijd vooruitgang geeft. Daarom is het goed als organisaties bestaan uit dynamische medewerkers die niet bang zijn om stappen te zetten en hun nek uit durven steken. De veiligheid van de improvisatievloer zetten we door in de workshops en trainingen en we geven die ‘mindset’ ook door aan de deelnemers. Zodat het doordringt in alle haarvaten van de organisatie. Medewerker voor medewerker, team voor team.

Alleen als je verandert, overleef je.
Wie vandaag doet wat hij gisteren deed, is morgen zonder business. In deze tijd van snelle veranderingen zijn de oude organisatiemodellen vaak niet meer of veel minder bruikbaar. De traditionele organisatiehark is heeft een vertragend effect op innovaties en marktsignalen en veel organisaties zoeken dan ook andere manieren van organiseren dan die klassieke ‘command and control’ structuur. Maar alleen je organisatie anders inrichten is niet voldoende. Mensen moeten ook met die grotere verantwoordelijkheid kunnen omgaan. Door positieve samenwerking en heldere communicatie te stimuleren, help je mensen de organisatorische vernieuwingen echt inhoud te geven. Het gevolg zijn wendbare en flexibele organisaties en teams die niet schrikken van veranderingen.

[/vc_column_text][vc_column_text]< vorige            volgende > [/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1485961149749{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][mk_fancy_title tag_name=”h3″ size=”20″ line_height=”95″ font_weight=”bold” font_style=”normal” txt_transform=”none” margin_top=”-20″ font_family=”Ubuntu” font_type=”google” responsive_align=”left”]PROVERSIE[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen en workshops gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen waar je met veel plezier iets van leert.

 

[maxbutton id=”2″][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]